top of page

Oppvisningshopping

Du har en stor greie på gang, en begivenhet å feire eller et produkt å lansere? Bruk oss!

 

Oppvisningshopp er per definisjon fallskjermhopp med planlagt landing foran et publikum. Tromsø Fallskjermklubb leverer oppvisninger med flagg og banner, foto-/filmoppdrag og andre store opplevelser i hele Tromsø og omegn.

 

Våre oppvisningshoppere er erfarne og høyt kvalifiserte, og har gjennomgått et omfattende kompetanseprogram for å kunne levere deg og dine en trygg opplevelse. I tillegg vet de å skru på sjarmen når det virkelig gjelder.

 

Klubben stiller med bakkemannskap og nødvendig utstyr for å ivareta sikkerheten til arrangør, publikum og hoppere.

 

Veien fram mot gjennomføring er et samarbeid mellom deg som oppdragsgiver og oss som leverandør. 

 

Og prisen? Den avhenger av dine ønsker og behov, og hva vi blir enige om. Det blir nesten garantert billigere enn du hadde trodd!

Show-off på Vannøya 2014

Dine muligheter

 

Show-off En eller flere hoppere gjør utsprang, frittfall og landing for ditt publikum. Hvor spektakulært det skal være avgjør vi i fellesskap. Røykboks(er) fra utsprang til landing kan med fordel benyttes, da det forsterker det visuelle uttrykket. Saksa til å "klippe snora" kan vi ha med oss ned.

Flagghopp Vi utvider show-off med flagg/banner som eksponeres for ditt publikum på bakken. - Underveis i skjermturen og ved landing.

Vannhopp La oss innse det - vi har vann rundt oss. En landing i sjøen gir en spektakulær opplevelse for dine inviterte - mens vi ivaretar sikkerheten og beredskapen.

 

Alle over nevnte alternativer kan selvsagt dokumenteres som film/bilder levert deg i etterkant.

Photo Shoot Ditt produkt egner seg for eksponering i 200 km/t, vi tar det med oss i frittfall og foreviger det hele. Bilder eller levende video? Ja takk, begge deler!


Flag Photo Shoot Flagget med din logo blir behørig presentert i frittfall, med vakker nord-norsk natur som bakgrunn. 

 

Varig eksponering Klubbens medlemmer deltar med ujevne mellomrom i mesterskap, vårt tandemutstyr eksponeres for 50-100 kunder og et utall tilskuere årlig. Vårt elevutstyr svever over Jekta gjennom hele sesongen. Interessert i varig reklame? Spons oss med en skjerm eller inngå en samarbeidavtale.

bottom of page