top of page

Referanser

35 år som fallskjermklubb i Nord har gitt oss mange artige oppdrag og fornøyde kunder og samarbeidspartnere.

 

Felles for alle de under nevnte er at de fikk levert et produkt som svarte til forventningene - eller bedre. De kunne også konstatere at sikkerheten for publikum, kunder og andre tilskuere ble ivaretatt på en mer enn tilfredsstillende måte.

 

 

Flag photo shoot kl. 23:58 i juni 2013

Redningsselskapet | Flere anledninger

 

Show-off | Flagghopp | Vannhopp | Flag Photo shoot

 

RS har benyttet seg av våre tjenester ved flere ulike anledninger, deriblant vannhopp med flagg foran fullt representantskap midt i havnebassenget i Tromsø, og tilsvarende ved åpningen av RS "Fyrtårn" i sentrum av byen i 2015. 

 

"Sikkerhet er viktig for Redningsselskapet. Vi erfarer at Tromsø Fallskjermklubb har levert et godt produkt innenfor trygge rammer, ved alle anledningene vi har benyttet dem". 
- Arild Braathen, daglig leder Redningsselskapet Troms.

Godt taimet pauseinnslag på Alfheim Stadion

Tromsø Fotball AS | TIL-Odd 


Show-off | Flagghopp | 

 

18.mai 2015 inviterte TIL byens idrettsmiljø til gratis kamp påfølgende mandag. Vi svarte med å takke ja - under forutsetning av at vi fikk komme ned "fra oven". Som sagt, så gjort, og kampens mangfoldige tilskuere fikk et pauseinnslag utenom det vanlige.

 

Initiativet utløste interesse i media: Se avisoppslaget her, og hør oss på NRK Troms her.

 

"Vi vil med dette få si tusen takk for fantastisk oppmøte og engasjement på kampen TIL-ODD på mandag!  Dere bidro til å sette en flott ramme rundt kampen."
- Cecilie Nøstvik, arrangementssjef TIL Fotball AS

Arctic Water avbildet over Tromsø i 200 km/t

MACK Bryggeri | Arctic Water
 

Show off | Flagghopp

 

Mack bryggeri har ved flere anledninger levert gode varer i forbindelse med større arrangementer der Tromsø Fallskjermklubb har vært delaktige. Som takk for bidragene er verdens beste sprudlevann tatt med i frittfall over 9000-byen. Forfriskende!

En "helt vanlig mann" går inn for landing.

Havbruksstasjonen i Tromsø | Jubileum


Photo shoot 

 

Havbruksstasjonen fylte 25 år i 2015, og markerte det hele i september samme året. Da en av de ansatte er svoren himmelflakser, var vi ikke vonde å be, vi ville bidra til en spektakulær åpning av feiringen!

Ekstremt dårlig vær til tross, vi leverte varene også denne gangen.

 

 

Dine muligheter

 

Show-off En eller flere hoppere gjør utsprang, frittfall og landing for ditt publikum. Hvor spektakulært det skal være avgjør vi i fellesskap. Røykboks(er) fra utsprang til landing kan med fordel benyttes, da det forsterker det visuelle uttrykket. Saksa til å "klippe snora" kan vi ha med oss ned.

Flagghopp Vi utvider show-off med flagg/banner som eksponeres for ditt publikum på bakken. - Underveis i skjermturen og ved landing.

Vannhopp La oss innse det - vi har vann rundt oss. En landing i sjøen gir en spektakulær opplevelse for dine inviterte - mens vi ivaretar sikkerheten og beredskapen.

 

Alle over nevnte alternativer kan selvsagt dokumenteres som film/bilder levert deg i etterkant.

Photo Shoot Ditt produkt egner seg for eksponering i 200 km/t, vi tar det med oss i frittfall og foreviger det hele. Bilder eller levende video? Ja takk, begge deler!


Flag Photo Shoot Flagget med din logo blir behørig presentert i frittfall, med vakker nord-norsk natur som bakgrunn. 

 

Varig eksponering Klubbens medlemmer deltar med ujevne mellomrom i mesterskap, vårt tandemutstyr eksponeres for 50-100 kunder og et utall tilskuere årlig. Vårt elevutstyr svever over Jekta gjennom hele sesongen. Interessert i varig reklame? Spons oss med en skjerm eller inngå en samarbeidavtale.

bottom of page