top of page

Kontakt oss | Oppvisningshopping

Send oss en forespørsel, og vi tar snarlig kontakt for å komme til enighet om det beste for din begivenhet og ditt publikum.
 

Benytt vårt kontaktskjema for å treffe rett person på rett plass, sammen skreddersyr vi en løsning som fungerer for alle involverte..

 

 

Takker og bukker! Oppvisningsansvarlig vil ta kontakt med deg snarlig.

Dine muligheter

 

Show-off En eller flere hoppere gjør utsprang, frittfall og landing for ditt publikum. Hvor spektakulært det skal være avgjør vi i fellesskap. Røykboks(er) fra utsprang til landing kan med fordel benyttes, da det forsterker det visuelle uttrykket. Saksa til å "klippe snora" kan vi ha med oss ned.

Flagghopp Vi utvider show-off med flagg/banner som eksponeres for ditt publikum på bakken. - Underveis i skjermturen og ved landing.

Vannhopp La oss innse det - vi har vann rundt oss. En landing i sjøen gir en spektakulær opplevelse for dine inviterte - mens vi ivaretar sikkerheten og beredskapen.

 

Alle over nevnte alternativer kan selvsagt dokumenteres som film/bilder levert deg i etterkant.

Photo Shoot Ditt produkt egner seg for eksponering i 200 km/t, vi tar det med oss i frittfall og foreviger det hele. Bilder eller levende video? Ja takk, begge deler!


Flag Photo Shoot Flagget med din logo blir behørig presentert i frittfall, med vakker nord-norsk natur som bakgrunn. 

 

Varig eksponering Klubbens medlemmer deltar med ujevne mellomrom i mesterskap, vårt tandemutstyr eksponeres for 50-100 kunder og et utall tilskuere årlig. Vårt elevutstyr svever over Jekta gjennom hele sesongen. Interessert i varig reklame? Spons oss med en skjerm eller inngå en samarbeidavtale.

bottom of page