top of page
Search
  • Writer's picturetromsofsk

Sesongen nærmer seg!

Updated: Mar 6, 2023

Været veksler mellom snøbyger og... vel, snøbyger(!) for tida, men vi setter vår lit til pøsende regnvær og/eller frost og skyfri himmel, slik at Nord-Norges kuleste hoppfelt lar seg benytte snart.



Sesongstart før mai kommer i gang

Vi sikter på å ta i bruk Finnvikdalen allerede etter påske, med sesongstart 22.april. Dersom det blir for mye bløtt der oppe, kan området ved Tromsøbadet være et alternativ.


Helga før kjører vi kick-off og oppfriskning, så alle kan stille med skarpladde våpen.


Du ser (den foreløpige) kalenderen for 2023 her


Nytt hoppfelt: Grindneset tas i bruk

Vårt nye landingsområde vest for tårnet kan tas i bruk så snart snøen går. Etter bare noen testhopp i 2021, skal vi omsider sette i gang for alvor

Krav til kvalifikasjoner Grindneset er ikke et ukomplisert sted å lande - dersom du bommer. Området rammes inn av mye sjø, vei og flyplass i øst, og skog/busker i begge ender. Med andre ord kan det være skjebnesvangert å bomme, altså trenger vi basic kvalifikasjoner. Du kan lese mer om kravene her

Nye krav til sikkerhet Nytt landingsområde krever nye sikkerhetstiltak. Vi trenger båt med motor og god kunnskap blant alle klubbens medlemmer i å kjøre båten, og en minstebemanning på bakken på 3 pers til enhver tid. Ny HFL-instruks, ny brief og ny obligatorisk opplæring vil bli lansert ved sesongstart. Møt opp på Kick-off!
Vi beholder Finnvikdalen Den gode gamle myrlandinga vil vi fortsatt få oppleve. Finnvikdalen beholdes som permanent landingsområde, og må benyttes av elever og ferske A-hoppere.

Nye dokumentstrømmer


Vi er tilbake igjen til å bruke manifest på google docs, slik vi har vært vant til tidligere.
Dette kombinert med mer bruk av "forms" vil forhåpentligvis gjøre hverdagen litt bedre for alle som er involvert.

Ny årsregistering

Alle skal registrere seg inn for året, via dette skjemaet. Opplysninger som før, i tillegg til at vekt har kommet til som et moment. HFL kontrollerer at papirer er gyldige og utstyr er operativt



Varsling hoppaktivitet
Via nytt skjema, som sendes direkte til tårnet uten mellomlagring.
Vi skal fortsatt ringe tårnet og varsle at skjema er sendt.

Manifest
Manifest som tidligere. Husk at du kun plukker en ny arkfane [Dato1.....Dato25] uten å endre navnet. Oppsummering dukker magisk opp i arkfanen [Oppsummering] som ikke skal røres.

Handlingsinstruks ved ulykker

Vi må vite hva vi skal gjøre om ulykken er ute. Handlingsinstruksen er tilgjengelig som oppslag på klubbhuset, i førstehjelpsskrin, på digitale hjelpemidler m.v.




Dagsrapport til HI

Dagsrapport fylles ut i dette skjemaet etter endt hoppdag. - Også de planlagte hoppdagene der alt ble kansellert etter oppstart.





Klubbturer i mai og oktober


Tradisjonen tro legger vi opp til å forflytte alt og alle til andre hoppfelt for å oppleve mer sammen.

26.-29.mai: Sørover
Vi bruker langhelga enten på Tønsberg eller hos Nimbus i Østfold. Mer info kommer.

14.-21.oktober: Arctic Spain
Vi Kjører på til Spania i år også, hvor vi runder av sesongen med stort fly, sol og varme, og magiske opplevelser på "vår hjemmebane borte". Du kan lese mer her

Midnight Sun Boogie


De siste to ukene av juli arrangeres Midnight Sun Boogie på Elvenes i Salangen. Dette er et arrangement åpent for alle, drevet av våre venner i Troms Fallskjermklubb.




19 views0 comments
bottom of page